бързооборотни стоки

Как да изберем дистрибутор на бързооборотни стоки?

Всички търговски обекти се стараят да предлагат на своите клиенти висококачествени хранителни продукти. Този вид изделия, трябва да бъдат с гарантиран произход, да се съхраняват неправилно и да отговарят на още редица критерии за качество, за да се харесат на всички потребители. Препоръчваме ви да помислите за дистрибуция на бързооборотни стоки от Загора Груп БГ, защото са доказали с времето своята коректност и експедитивност. При избора на доставчик би следвало да се ръководите от определени правила, за които ще поговорим днес.

Кои са предпочитаните бързооборотни стоки?

В търговската мрежа се предлагат разнообразни изделия като колбаси, сирена, кашкавали и яйца, замразени зеленчуци, месни изделия и други. Те трябва да бъдат винаги в срок на годност и да се съхраняват при определени условия. Потребителите държат много на бързооборотните продукти, защото те са на трапезата всеки ден, приготвят се бързо, с тях се правят сандвичи, основни ястия, предястия и още много. Едни от най-търсените бързооборотни стоки са:колбаси

  • яйца – основен и незаменим продукт във всяко домакинство, който трябва да бъде задължително пресен и с гарантиран произход;
  • олио – традиционното слънчогледово олио се използва при приготвянето на всички основни ястия, за това е неизменна част от покупките на българина;
  • сирене – любим продукт, който хапвате на закуска без термична обработка или правите вкусна баница;
  • кисело мляко – здравословно и качествено, то задължително трябва да бъде винаги на масата;
  • месни изделия – различните колбаси могат да се използват като предястие, да се приготвят сандвичи или други специалитети.

Сами разбирате, че бързооборотните стойки са от първостепенно значение за всеки човек. Това е причината толкова да се държи на подходящата и навременна дистрибуция, смятат от Загора Груп БГ.

Как лесно да изберем фирма за дистрибуция на основните хранителни стоки?

Ако търсите добър и надежден партньор, трябва да направите кратко проучване на пазара, тъй като има доста компании, предлагащи дистрибуторска дейност. Този вид стоки, трябва да бъдат доставени до търговския обект в заявения срок, тъй като клиентите разчитат на определена наличност ежедневно.

Фирмата, която ще изберете за дистрибуция на бързооборотни стоки следва да разполага с техническата възможност да доставя всичко в перфектен вид, съхранено по правилния начин. Камионите, които отговарят за логистиката, трябва да се хладилни, а шофьорите запознати с всички изисквания. Освен това продуктите е задължително да пристигат придружени със стокова разписка, фактури и документи за качество и произход. Препоръчваме ви да разгледате сайта на избраната дистрибуторска компания, да научите повече за нейната дейност. Разгледайте асортимента и ако има изделия собствено производство не пропускайте да поръчате и от тях с гаранция за качество.