холен диван

Важно ли е какъв ще бъде диванът в дневната?

Много от хората имат специално отношение към мебелите в дневната, защото това е любимата им стая. Тук прекарват свободното си време, почиват си, посрещат гости или се събират със семейството. Важно е какво обзавеждане ще изберете и по-конкретно какъв диван. Меката мебел е тази, която създава неповторимия уют и се грижи за комфорта на всички. В магазините на мебели Венус има хубави дивани, които може да поръчате лесно и бързо онлайн. Моделите са много разнообразни, което ще ви даде шанс да откриете подходяща спрямо личните си предпочитания и визията, към която се стремите за интериора на дневната.

Как да изберем определен модел от предложенията?

Има няколко лесни начина да изберете подходяща мека мебел, която да стои добре в стаята и да се хареса на семейството. Първо е важно да определите нейния размер, за да има достатъчно място за всички и диванът да се побере в стаята. Съобразете неговата форма и големина с вида на секцията и на холната маса. Може да поръчате класически линеен двуместен или триместен, а защо не и такъв с лежанка.

Много от съвременните модели мека мебел разполагат с разтегателен механизъм. Благодарение на това бихте могли да го използвате и като легло. Инвестицията в нещо подобно ще ви спести покупката на други мебели и ще направи жилището ви много по-комфортно. Ако често гледате телевизия и обичате да прекарвате време в дневната ви препоръчваме ъгловите дивани, които ви дават възможност да се излегнете и да релаксирате най-добре. Магазин Венус ви препоръчва – Холен ъгъл Калифорния Бук – 303+210 см:диван

  • „Калифорния Бук“ представлява луксозен холов диван, който бързо и лесно може да превърнете в удобно легло, чрез функцията сън тип клик клак;
  • моделът е съставен от висококачествени материали, осигуряващи комфорт, мекота и здравина;
  • допълнително удобство към този ъгъл е раклата за съхранение.

Луксозно предложение, което ще направи дома ви много стилен и елегантен. Размерът на този артикул е по-голям за това предвидете необходимото пространство, а в случай че не разполагате с такова изберете друг по компактен.

Кожена или текстилна тапицерия да предпочетем за дивана?

Производителите дават възможност на всеки клиент да избере вида на дамаската. От това дали ще заложите на текстил или кожа зависи какъв интериор ще оформите в стаята. Кожените дивани изглеждат доста луксозно и стилно, но не създават усещане за уют както го правят тези с текстилна тапицерия. За да откриете най-точното за вас, преценете колко често използвате тази мебел и такъв интериор искате да оформите в дневната.