Секция

Дизайнерските секции за твоя хол

Когато дизайна на дома е насочен към повече очарование и лукс то всеки един от елементите като обзавеждане е необходимо да бъдат съобразени с наложената концепция. Искаме днес да ви запознаем с невероятно елегантни дизайнерски секции, които ще превърнат стаята за гости в място, създадено за осигуряване на максимално удобство и наслада за сетивата. В Мебели Арена са събрани едни от най-ефектните мебели от този тип, с които можете да подобрите облика и да му предадете онази чувственост, който търсите.

Дизайнерските секции, които ще пожелаете за дома си

Избора на дизайнерска секция не  е от лесните, защото първоначално се стресирате от по-високата цена, а в последствие осъзнавате неповторимите качества на типа обзавеждане. Дизайнерските секции не са гръмки, те не са фрапиращи със своята стилистика, а дори с минималистичните си размери успяват да постигнат едно особено и различно излъчване, тъй като са създадени с внимание и под влияние на емоционалното състояние на дизайнера, която ги е проектирал. А точно това ги прави уникални, защото са истински емоционално пропити с любов, тревожност, страх, радост…

От Мебели Арена ни представят доста интересни дизайнерски секции, които несъмнено ще ви очароват и ще ги пожелаете за своя дом. Ето ги и тях:

  • Модулна секция HAZARМодулна секция HAZAR

Това невероятно холно бижу се отличава едновременно със своята семплост и нестандартна орнаментика. Носи със себе си леки ориенталски нотки заради орнаментите и металните дръжки, които са характерни за този стил обзавеждане, но мини размера ѝ ни навежда на мисълта, че това е модерно изкуство, което пристига в дома ви за да даде превес на свободата от това да ползвате повече въздух;

  • Секция Тенеси

Градската секция, която можете да разположите навсякъде в дома си- коридора, детската стая или спалнята. Тя е толкова добра и стилна, че всеки един от елементите е дискретно подчертан с гладките, прави линии, които не дотягат и не създават излишно напрежение.

Посетете каталога на Мебели Арена и си изберете дизайнерска секция, която да донесе повече стил и лукс.