Спалня

Къде са най-приложими единичните легла

Първата ви реакция е, че единичните легла се ползват основно в детските стаи. До някъде сте прави, но всъщност единичните легла са толкова разнообразни като варианти, че наистина тяхното приложение може да бъде и в родителска спалня.  гамата от решения са сред приемливите варианти за обзавеждане на спални помещения, тъй като наистина се предлагат на супер приемливи цени. Търсите удобно и практично легло? Заповядайте и се запознайте с най-новите предложения на Мебели Арена.

Зоните за почивка

Ето и някои от местата, в които намират приложение единичните легла:Легло

  • Мотели;
  • Хотели;
  • Детски градини;
  • Къщи за гости;
  • Детската стая и т.нат.

Предимството на повечето единични легла е в това, че при доближаване едно до друго те автоматично се трансформират в двойно, което на практика ги прави и толкова търсени и купувани именно от предприемачите в хотелиерския бранш.

Същата е логиката и ако сте решили да си купите две единични легла за вашата спалня. ако например партньора ви е по тежък имайте предвид, че дори най-скъпия и луксозен матрак няма ви осигури онова неудобство да спите под ъгъл. А пи положение, че ползвате две единични легла с два отделни матрака то тока риска да спите неспокойно напълно отпада.

Естествено сред основните потребители на такива легла са децата. В зависимост от типа на интериора единичните легла могат да бъдат в различни варианти на позициониране както и ширини. Стандарта започва от 80 сантиметра, но той може да достигне и 120. Ъглови, стандартни, с ракла или без – всякакви модификации можете да откриете в каталога на мебели Арена, където ви очакват най – новите и интересни модели единични легла.

Има разбира се куп причини да си изберете такива спални мебели, но една от водещите е, че цените на тези артикули са изключително достъпни за всеки джоб. Възползвайте се от офертите сега!