стол за офис

Три фокусни точки при избор на офис стол

Офис столовете са мебелите, които допринасят за удобството на хората, които работят ежедневно между 6 и 8 часа на стол. Обикновен работен ден преминава с поне половин час стоене на едно място и кратки обиколки в офиса до бюрото на колега или клиент, посетил за информация и обслужване. Всичко това е до болка познато на мнозина, но днес няма да ви губим времето с това колко време стоите седнали, колко време си почиване и изправяте, колко крачки правите в офиса и т.нат. Днес ще се ангажираме със съвети за това как се избира офис стол, защото наистина е определящо да бъдем отговорни към тялото си и неговите нужди.

Важните моменти, които ще определят офис стола като удобен

Три са фокусните точки, към които е важно да сме максимално критички. Наясно сме, че стола е място, в което се налага да стоим за да свършим определен обем от работа. И така, ето ги нещата, които не бива да подценявате:

  • Ергономичен дизайнОфис стол

Един стол е ергономичен, когато неговата седалка и облегалка буквално следват извивките на тялото ви. Те се грижат за това наистина да бъдете обгърнати от нежност и удобство; да почувствате стола като своя втора кожа – такава е идеята на моделите, които се определят като ергономични;

  • Мобилност

Стола в офиса е вашата динамично комфортна мебел. с помощта на подвижните колелца достигате до папки, документи и всякакви близки мебели без да се налага да ставате. А това е приоритет в случаите, когато бързате да свършите нещо и всяка секунда е важна;

  • Функционалност

За да се определи кат свръх удобен един стол не е достатъчно той да бъде определен като ергономичен и подвижен. Задължително са важни функции, които да настройват отделните позиции така, че тялото наистина да не изпитва напрежение.

Надяваме се, че получихте ценни насоки за това а изберете такива офис столове, които наистина да ви служат пълноценно.