Как да изберете стилна холна маса по свой вкус

Не се подлъгвайте само и единствено по това, че едни модели са красиви и елегантни. Това по никакъв начин не означава, че въпросната холна маса би била оптимално адаптивна към вашите интериорни условия. Не липсват професионални насоки и съвети за това как желаещите могат да инвестират в качествена и функционална мебел, но така, че тя да отговори на добри им вкус. Следват няколко ценни съвета, които можете да приложите в случай, че сте твърдо решение да инвестирате в идеален продукт и то с един клик от доверена виртуална платформа.

Определяне на бюджет

Бюджета е първата от трите фокусни точки, които са акцент на днешната публикация. Става въпрос за това, че когато се избира отговорно и разумно човек на първо място се съобразява с финансовите си възможности. На практика ако имате пари за маса от стотина лева едва ли ще се фокусирате към търсене на такива от 300 или 400 лв., нали! Както жаргонно се казва: Всеки си скача според възможностите!

Фиксирали цената сега можете да се впуснете в използването на филтри, които биха направили възможно откриването на това интериорно решение, което напълно до покрие вашите интериорни желания.

С внимание към дизайна

"https://www.mebeliarena.bg/маси/холни-маси"Дори да сте избрали да изхарчите скромна сума пари за нова холна маса то имайте предвид, че всъщност тук можете да очаквате доста интересни идеи за дизайн. В никакъв случай производители и търговци не правят компромис с моделите, които представят, тъй като основната цел е:

  • Да отговорят на предпочитанията на клиентите;
  • Да осигурят ефективно и комфортно изживяване;
  • Да акцентират на най-новите и актуални дизайни, които са лесно приспособими и внедряващи се лесно във всеки тип пространство.

Точно тук ще отчетем приноса на помощните масички, които се превръщат в абсолютен хит, защото са елегантни, семпли и леки, което ги прави използваеми в хол, трапезария, коридор, спалня и всяка друга зона, в която се нуждаете от такъв декоративен акцент.

Адаптивен размер

И освен да е достъпна и красива една маса за хол  важно да си намери точната позиция  интериора. На практика това показва, че не бива да правите компромис с определяне на габаритите, които следва да бъдат наистина функционални, приспособими и ненатрапчиви.

За онези от вас, които искат да приложат най-правилната формула за определяне на размера на холната маса ще споделим, че е достатъчно да вземат предвид следното:

  • Масата да не надвишава нивото на меката мебел;
  • Да е не по-голяма от ¼ от площта на седалките на дивана;
  • Да е с форма, отговаряща на геометрията на зоната, в която ще бъде използвана.