помощни маси

Имаме ли нужда да сменим холната маса с нова?

Като една от най-използваните зони в дома, дневната периодично има нужда от някакъв вид обновление. Скъпо е да купуваме нова секция или диван прекалено скоро, но не пречи да изберем подходяща и оригинална холна маса. Научи повече за актуалните модели представени в каталога на магазин Венус. Това са интересни и функционални мебели, които ще направят дневната по-различна и удобна за семейството. Отличават се със своя интересен дизайн и устойчивост, имат и различни екстри. За да изберете подходящата мебел, трябва да съчетаете холната маса с останалите артикули в стаята.

Защо е важно да притежаваме качествена и практична мебел?

Когато купувате ново обзавеждане, винаги трябва да знаете какво точно очаквате от него и как ще го използвате. Холната маса често е смятана за декоративна и не от първостепенно значение, но тя всъщност има изключително функционална роля. Без удобна поставка няма да има къде да разположите нито чашата си с вода, нито телефона, книгата или някакъв друг предмет. Особено полезна е за хората посрещащи често гости, които трябва да им сервират почерпка и всички да се чувстват комфортно.

Ето защо днес производителите ви представят артикули с разтегателен плот, които лесно се трансформират в по-голяма и просторна мебел. Формата на холните маси може да бъде най-различна както и техните размери, затова се съобразете със свободното пространство във вашия дом и с това как точно ще я използвате. В каталога  на магазин Венус ще разгледате много интересни примери като днес ще ви запознаем подробно със следния. Холна маса Рената – Венге / Бял:разтегателна маса

  • „Рената“ е практична холна маса с разтегателен горен плот;
  • чрез него ще добавите още 30 см към дължината;
  • допълнителен долен плот за вещи и аксесоари;
  • предлага се в цветове по избор.

Удобна и много качествено изработена мебел, чиито дизайн позволява лесно да бъде съчетана с интериора във вашия дом.

Удобни ли са помощните холни маси?

Съвременните мебели правят силно впечатление с това, че са изключително комбинативни и дават много повече възможности за оформяне на пространството. Ако изберете в дневната да инсталирате актуалните помощни дизайни, ще останете много доволни от техните възможности.

Те се състоят от три модула с различен размер, които могат да се използват навсякъде в стаята, защото са леки и мобилни. Щом не са необходими се побират една под друга и не заемат никакво пространство. Цената на тези мебели е достъпна и всеки може да си позволи да поднови интериора с нещо модерно и практично.