матрак

Как да изберем матрак и какво е важно да знаем

Намирането на удобен, издръжлив и достъпен за бюджета ви матрак е наистина важна стъпка. Производителите на матраци редовно въвеждат нови технологии, за да привлекат повече клиенти и да бъдат над конкуренцията. Преди да се впуснете в тази нова инвестиция и да подмените остарелия си матрак – разгледайте тук https://www.venus.bg/матраци-и-възглавници/еднолицеви-матраци и се запознайте с актуалните тенденции на пазара в момента. Матраците са една сериозна инвестиция, която трябва да бъде обмислена внимателно. В статията искаме да ви бъдем полезни с няколко съвета затова – как да направите най-добрия избор на еднолицев матрак venus.

Преценете кога е дошъл точният момент да смените стария с нов и модерен матрак venus

Както много добре знаете, като всяко друго нещо и матракът не може да бъде използван до безкрай. Ако вашият вече над 7 годишен се замислете да изберете нов и модерен. Колкото и добре да се грижите за него  с времето той събира достатъчно много прах и кожни клетки, че просто няма какво друго да се направи, освен да бъде подменен. По-старите модели е възможно да потънат от някоя страна. Има и хора, които се опитват да се приспособят към тези деформации, но така само задълбочават проблема и е възможно да се сдобият с някое гръбначно изкривяване. Точно поради тази причина най-добре е навреме да започнете огледа на различните варианти за избор на нов матрак.Еднолицев матрак Armida

Еднолицев матрак venus модел –  Armida е това което ще ви донесе спокоен сън и почивка:

  • Матракът създава приятен комфорт и ще се почувствате напълно отпочинали;
  • Профилираната полиуретанова пяна спомага за добрия сън;
  • Гаранцията е 5 години, а максималната натовареност е 90 кг;
  • Еднолицевият матрак venus може да се изработи и в нестандартен размер по ваш избор.

Комфортните еднолицеви матраци venus ще ви предоставят максимален релакс по време на сън и ще се събуждате като преродени.

Заповядайте в магазина, очакваме Ви!