спалня

Как да открием перфектния спален комплект с матрак

В последно време клиентите предпочитат да купуват мебелни комбинации съчетани от производителя в комплект, за да избегнат бъдещи несъответствия. Освен това, такъв тип обзавеждане е на по-достъпна цена, което е сериозно предимство. Матракът, който е включен в спалния комплект е огромно преимущество, тъй като това е скъп артикул. Той е много важен за комфорта на семейството и не се открива подходящ много лесно. Мебели Венус може да разгледате в каталога на онлайн магазин Венус, където разнообразието е повече от впечатляващо.

Как да изберете най-добрия модел за вашето жилище

Много често за семейната спалня търсим легло 160/200, защото то ни дава повече свобода и пространство по време на сън. В комплекта ще откриете гардероб, нощни шкафчета и скрин. Комбинациите са направени така, че всеки елемент да съответства стилово на другия и дори дребните детайли да са в синхрон. Магазин Венус допълва всичко това с качествен и ергономичен матрак, който идеално ще пасне на размера на вашето легло 160/200. Съобразете големината на спалния комплект, който желаете със свободното пространство в помещението. В каталога подробно са описани всички размери и това ще ви помогне лесно да прецените къде бихте поставили отделните модули. Ако харесате луксозните тапицирани спални 160/200 имайте предвид това, че те са по-обемни и трябва да бъдат поставени в центъра на стаята.Спален комплект

Спален комплект Емили 160/200 с включен матрак и подарък възглавници от Венус:

  • Моделът в момента е в акция и е намален на 892 лв;
  • Включва легло с красива табла и повдигащ механизъм на матрака;
  • Компактни и удобни нощни шкафчета с лед осветление;
  • Практичен гардероб с две плъзгащи врати, рафтове и лост за закачалки;
  • Изработката е от ПДЧ 16мм.

Модерните комбинации ще ви предложат всички удобства от които имате нужда по време на вашата активна почивка. Доверете се на доказаните търговци като Венус и се възползвайте от прекрасните оферти.