холов диван

Какви са основните предимства на класическия диван

Рядко се среща толкова универсална мебел като дивана. Той присъства във всеки дом, може да бъде поставен в най-различни стаи без това да е неестествено. Обикновено го купуваме за всекидневната, но не пречи да има такава мебел в детската, спалнята или някъде другаде. Ако погледнете https://www.venus.bg/мека-мебел/дивани-и-канапета ще разберете, че производителите много добре знаят, колко ценна е тази вещ. Точно затова и видовете са толкова многообразни. Артикулът придава уют във всяко помещение където е поставен, но често за да го изберем е необходимо да помислим доста.

Кое отличава класическия прав модел venus от останалите

Тази конкретно разновидност на меката мебел, датира от преди много години и част от клиентите предпочитат правата форма – като по- мобилна и удобна. В случай, че изберете да купите два прави дивана venus ще си осигурите различни варианти в тяхното позициониране и много удобства. Тази конфигурация ще ви позволи да поставите и други мебели в стаята – например табуретки или фотьойл. Това вече е гаранция, че местата за сядане със сигурност ще ви достигат винаги. Правият диван на venus може да бъде изработен с различен брой места – две, три, четири или пет. Това ще ви помогне да поръчате подходящ за размера на вашата дневна. По-малките модели могат да се поставят в други стаи от дома.Диван

Диван Ege HM3067.04 – триместен с функция сън от venus:

  • Триместен модел с падащ гръб, при падането на който получавате комфортно легло;
  • Подматрачното място може да се използва за съхранение на вещи;
  • Възглавниците са подвижни и могат да се използват за подлакътници;
  • Тапициран е с висококачествена текстилна дамаска.

Съвременните видове са не само красиви и качествено изработени, но и достатъчно функционални. В жилищата където място за сън не достига една такава мебел може да се превърне бързо в спалня и да ви предостави необходимия уют.