ъгъл

Какво трябва да знаем, когато избираме нов диван

Ако се замислим, когато сме в дома си по-голямата част от времето ни преминава на дивана. Когато имаме гости, отново той е първото нещо, което те забелязват. Изборът му не е никак лесен, когато на пазара се предлагат толкова много различни модели. Ще ви дадем някои ключови съвети, които да ви помогнат при избора на тази мебел. На първо време е добре да се запознаете с предлаганите видове дивани венус. Те са красиви, функционални и качествено изработени.

Стъпки при подбора

Холов ъгълПървото нещо на което трябва да обърнете внимание е пространството с което разполагате. От него зависи размерът, разположението и формата на дивана. Ако например стаята е малка, трябва да изберете двуместен или триместен единичен диван, а ако пространството е повече, може да се спрете на ъглов модел. След като сте избрали формата трябва да определите и подходящия размер, за да може да се движите спокойно в дневната и да се наслаждавате на приятна почивка. Особено важно при избора е визията, която желаете да придадете на стаята. Съветът, който може да ви дадем е да избягвате крещящите цветове и прекалено модернистичните форми. Меката мебел, ще бъде дълги години в дома ви и тя трябва визуално да не ви омръзва. По-добре е да изберете едноцветен, елегантен диван и да акцентирате с декоративни възглавници.

Интересни предложения от Венус:

  • Триместен диван Клик-Клак II – с функция сън и ракла. Подходящ модел за всеки модерен дом, а може да се преобразува и в легло;
  • Триместен диван Гренландия. Мебел изработена от висококачествени материали, които придават мекота и удобство при седене;
  • Триместен диван Калифорния – с функция сън и ракла. Комфорт и удобство на изгодна цена.

Както отбелязахме и по-горе диванът е мебел, която не се сменя често, затова трябва да бъдете внимателни относно материалите за изработка. Разгледайте предложенията на Венус на спокойствие и изберете правилния модел за вас.