онлайн кредит

Кога българина е склонен да взима кредит?

По статистически данни анализатори отчита, че българския кредитополучател увеличава доверието си към фирмите за бързи кредити. Ако в началото на 2015 едва 4% от хората са потвърдили своето доверие към такива компании то днес три години по-късно този процент три пъти по-висок. Това идва да покаже, че все повече българи разчитат на кредит за да могат по някакъв начин да подобрят соя начин на живот. Ползвателите на тези услуги са хора с различен социален статус и възраст. Най-честата причина да се обръщаме към кредитните фирми обаче се оказва нашето здраве. Повече от 65% от запитаните споделят, че биха предприели крачка към кандидатстване за бърз кредит, ако става въпрос за тяхното здраве или на близък от семейството. Независимо, че банките предлагат по-ниски лихви в зависимост от обстоятелствата не малко от анкетираните заявяват, че предпочитат бързото кредитиране за да могат да спестят време и бързо да разрешат здравословния проблем.кредит

Друга причина поради която българина е склонен да се обвърже с кредит е образованието на неговите деца. За разлика от други напреднали икономически страни, в които студентите получават шанс да работят докато учат и същевременно с това имат възможност и за безлихвени или нисколихвени заеми, стимулиращи тяхното обучение, то у нас се оказва, че повечето студенти разчитат изцяло на издръжката от своите родители. Именно поради това отговорния и съвестен настойник прави всичко по силите си за да изучи своите наследници.

Не са малко и онази група кредитополучатели, които кандидатстват за заем за почивка. Както се казва от работа можеш да се изгърбиш, но не и да станеш богат. И ето, че всеки трудещ се има нужда от зареждане на батериите и релакс. А събирането на сумата за мечтаната почивка може да се окаже мираж. Важно е да грабнете добрата оферта, която ви предлагат туроператорите и така с помощта на кредит да осъществите вашите намерения. А когато човек има регулярни месечни доходи не е никак трудно да си направи сметката и да вземе заем ,който да върне за няколко месеца. А почивката си е почивка – слънце, море, мързелуване … всеки би се възползвал от това, нали!

На четвърта позиция са клиентите на бързи кредити, които инвестират в своя дом. Те смело взимат кредити за ремонт или подновяване на обзавеждането, покупка на нови електроуреди или друга битова техника. В крайна сметка човек наистина трябва да се чувства уютно и комфортно у дома си и поради това е повече от оправдано д вземе кредит за да подреди жилището си така както му харесва.