матрак

Комфортният еднолицев матрак – желан и предпочитан от всеки

Много често не само мебелите определят нашия комфорт и добра почивка, но и някой съпътстващи ги артикули. Ако става въпрос за нашия сън със сигурност покупката на матрак, понякога е много по-важна от тази на самото легло. Потребителите в днешно време се спират на изгодните еднолицеви модели, като опция за удобство и качество на ниска цена. Перфектни разновидности ще откриете във https://www.venus.bg/матраци-и-възглавници/еднолицеви-матраци изработени внимателно от качествени и устойчиви материали.

Еднолицевите модели venus – какво да очакваме от тях

Те се наричат така понеже имат вградена рамка от долната си страна. При тях не е необходимо да купувате подматрачна такава, но също така не може да ги използвате от двете страни и да ги завъртате понякога. Тези неща в никакъв случай не означават, че еднолицевите елементи не са достатъчно качествени. Ако името им ви е заблудило, че са изградени само от един пласт – проучете по-подробно материалите от които се правят. Всеки един модел е съставен минимум от няколко различни пласта, като материал и вид. Меката част обичайно е направена от пружини, мемори пяна, латекс, дунапрен и други материали. От магазин venus може да поръчате качествени и добре изработени еднолицеви артикули. Преценете пълнежа който да ги съставлява, спрямо вашите предпочитания.Еднолицев матрак

Матрак Зеро Мемори – препоръчан от venus:

  • Ядро от висококачествена полиуретанова пяна с дишаща структура, гарантираща проветривост и спокоен сън;
  • Моделът е със средна твърдост, която го прави подходящ за всеки вкус;
  • За допълнително удобство в матрака има слой мемори пяна, който ще запази извивките на Вашето тяло;
  • Калъфът се сваля което го прави лесен за почистване.

Модерно изпълнените артикули ще ви обгърнат по време на сън изключително удобно. Избирайки този вариант за вашата спалня си гарантирате, няколко години спокойствие и релакс. Офертите в мебелен магазин venus ви предоставят чудесната възможност да обновите спалното помещение, влагайки една скромна сума.