еднолицев матрак

Защо да поръчаме еднолицев матрак онлайн

Когато започнете да се събуждате леко уморени и без настроение, най-вероятно матракът върху който спите вече не е така удобен. Пред вас ще стои дилемата, какъв модел да изберете и каква сума да вложите в покупката. Онлайн магазин venus.bg ви предлага да разгледате интересните модели на еднолицевите матраци, тъй като те предлагат много удобство и то срещу достъпна цена. Ако познавате продуктите по-добре ще разберете, че си заслужава да вземете нещо подобно и да си подсигурите няколко години пълен комфорт.

Какво трябва да знаем за еднолицевите матраци

Тези артикули не са толкова скъпи и луксозни като двулицевите, но също се изработват от качествени материали и осигуряват добър сън. Като тяхно предимство бихме изтъкнали наличието на дървена рамка, чрез която да се инсталират на леглото. Така си спестявате избирането и покупката на такава и веднага може да използвате новата придобивка. Ще изберете по-лесно еднолицев модел, ако знаете на каква твърдост ви е по-удобно да спите.

Ако все пак имате някакви проблеми с гърба и кръста специалистите ви препоръчват да заложите на твърд вариант. Еднолицевите матраци също могат да бъдат завъртани по определен начин, за да се износват равномерно, като това е позицията глава-крака. В изработката им участват различни видове пружини. Бонел, които са по-евтини и покет пакетирани в отделни джобчета. Те могат да са допълнени с дунапрен, полиуретан или мемори пяна.

Цената на артикула основно зависи от материалите вложени в изработката му. Добре е да откриете точния размер за вашето легло и няма да имате никакви проблеми с експлоатацията на модела. В сайта на Venus.bg може да поръчате следния вариант. Еднолицев матрак Класик 120/190 – Пружина Бонел:матрак

  • еднолицев модел „Класик“ в размер 120/190 см /предлага се и в други размери/ е удобно решение на изключително достъпна цена;
  • пълнежът е от пружини тип Бонел, осигуряващи устойчивост и прохлада;
  • анатомичен пенополиуретан, гарантиращ мекота и комфорт;
  • обвит във висококачествен калъф, прошит с полиестерна вата и пенополиуретан.

Ще се радвате на комфортен сън, осигурен от качествено изработения модел, без да сте вложили голяма сума.

Как да запазите еднолицевият матрак по-дълго като нов

Всеки продукт експлоатиран правилно ще ни служи дълго и безпроблемно. Специално в този случай хигиената трябва да бъде водеща. Натрупването на прах, замърсявания или наличието на влага могат много лесно да повредят матрака и той вече да не бъде така удобен или да предизвиква алергии. Съветваме ви редовно да го почиствате с прахосмукачка, да проверявате и по възможност да го завъртате, за да се износва по-бавно.