шкаф

Защо е важно да имаме удобна мебел за подреждане на обувките в коридора?

Входното пространство в повечето модерни апартаменти е малко и тясно. Тези му характеристики до голяма степен правят обзавеждането по трудоемко и сложно за собствениците на апартамента. Вещите ви трябва да са добре подредени, за да изглежда апартамента уютно и гостоприемно, затова ви съветваме да потърсите функционален шкаф за обувки https://www.venus.bg. В момента се предлагат много разнообразни като дизайн и практичност артикули, от които да избирате. Качеството на изработка е високо и всеки потребител ще открие точната мебел, която да създаде желания комфорт.

Кои видове са най-популярни и защо?

Дизайнът на тези мебели претърпя редица промени през последните години и днес те освен функционална изпълнявате декоративна функция. Има няколко модела, които са предпочитани от хората, защото изглеждат добре, удобни са за използване и ще направят атмосферата перфектна. Единият вид шкаф за обувки е класическия с падащи вратички и специален двуредов механизъм. При тези артикули е добавено малко чекмедже за съхранение на дребни вещи, което ви дава възможност да си оставите вътре ключовете, портфейл или нещо друго.

Моделите са компактни и въпреки това достатъчно подходящи за подредба на много от модните ви аксесоари. Следващият артикул, който трябва да споменем е този тип пейка. Практичен с интересен дизайн и тапицерия в горната част, на която удобно да се настаните. В основата имате класически шкаф за обувки, в който да съхранявате различни модни аксесоари. Прекрасно решение и няма да инвестирате в допълнителна мебел за настаняване. От сайта на Venus.bg бихте могли да поръчате следния модел – Шкаф за обувки 100 – Бяло:шкаф пейка

  • „шкаф за обувки 100“ е снабден с възглавничка за сядане;
  • Получавате удобен двуредов механизъм за обувки;
  • моделът се изработва от ПДЧ 16 мм.

Може да изберете между различни цветове тапицерия, за да синхронизирате вида на новата мебел с вече наличните артикули в помещението.

Шкаф за обувки в какъв цвят да предпочетем?

Интериорът в тази зона от жилището трябва да е решен в по-светли нюанси, за да изглежда то просторно и уютно. Мебелите, които предлагат търговците са разнообразни като дизайн и цветове, но много от клиентите предпочитат бялото и светлите нюанси на дървесината. Може да заложите и на цвят венге. В този случай ви предлагаме да боядисате стените в бяло или друг светъл нюанс. Така мебелите ще се откроят прекрасно. Новите модели имат гланциран завършек и винаги ще изглеждат стилно и елегантно. Подарете си ново обзавеждане и направете антрето специално и различно с обновена атмосфера. Разгледайте онлайн каталога и поръчайте шкаф, който ще ви бъде полезен в ежедневието.