разкрасяване

Мирабел Бургас предоставя най-ефективните подмладяващи терапии без болка и дискомфорт

За да изглежда кожата на лицето млада, стегната и с равен тен дамите полагат ежедневни грижи, за своята външност. След навършване на 25 годишна възраст дермата започва да променя своите възобновяеми способности и метаболизма рязко се забавя. Точно поради това дерматолози съветват грижата за забавянето на процесите на стареене да започнат колкото се може по-рано като за начало се прилагат ултра хидратиращи козметични продукти, които успяват да стимулират естественото производство на колаген. Неизбежно е всяка една година, която отбелязваме в календара си да не даде отражение на кожата на лицето ни, а дори най-ефективните кремове и продукти за разкрасяване в даден момент се оказват не толкова добре действащи  и даващи резултати. И точно тук идва идеята за прилагане на по-тежка артилерия срещу повехналата и суха кожа, защото днес ще представим високотехнологични решения, с които можете отново да изглеждате млади и красиви. Клиника по естетична дерматология Мирабел Бургас представя на вниманието ви радиочестотен лифтинг и химичен пилинг като терапии, с които можете да върнете жизнеността на вашата кожа.

Процедури за възстановяване с удивителни резултати

Радиочестотната процедура или още известна като RF-lifting представлява иновативен революционен метод в естетичната медицина, при който се цели възвръщане здравия вид и еластичността на кожата. Подробна информация за терапията от Мирабел предоставят тук https://www.dermamirabel.com/uslugi/estetichna-dermatologia/radiochestoten-lifting/. Интереса към RF-lifting терапията се дължи на това, че тук не става въпрос за хирургична намеса или пък иглени методи за разкрасяване. Невероятно ефективен апаратен принцип, при който няма болка и дискомфорт спомага за регенерирането на клетките в дермата и тяхното обновяване.

И не само поради това, че провежданата процедура е безболезнена е причината за високия интерес към радиочестотния лифтинг. Особеностите на апаратната терапипя са в това, че:

  • Благоприятно въздейства върху увисването на кожата на лицето;
  • Коригира ефективно наличието на втора брадичка;
  • Борбата с целулита е успешна и с видими резултати още след първата процедура;
  • Намаляват се мастните отлагания в зоните, които са предразположение на затлъстяване – ханш, корем, бедра, седалище;
  • Изравняване на тена на лицето;
  • Успешно премахване на фините линии и бръчки.

Струва си да инвестирате в радиочестотния лифтинг, тъй като това е терапия, която дава много бързи резултати, а не изисква прекомерен брой процедури, на които да се подложите. Освен това е приложима за различни части на тялото, което я прави универсална подмладяваща и структурираща терапия гарантираща добър ефект.

Химичен пилинг – видове и цени

химичен пилингДруг тип обновяваща клетките терапия, на която можете да се подложите в клиника Мирабел е химичния пилинг. Това също е апаратна терапия, при която е необходимо да се вземат под внимание потребностите на вашата кожа, тъй като има няколко вида химичен пилинг, които се различават не само като цена на услугата, но и съобразно спецификата на приложимост и ефективност. Ако потърсите химичен пилинг цена Бургас ще забележите, че що се отнася до стойността на терапията има разлика дали ще се подложите на:

  • Повърхностен
  • Среден или
  • Дълбок химичен пилинг.

Мирабел Бургас основно извършват повърхностен и среден химичен пилинг, тъй като тук цената на услугата е не само по-изгодна, но и самата терапия води до добри ефекти без да са наложителни възстановяващи процеси. При химичния пилинг се използват различни видове киселини, които с помощта на специална апаратура се третира кожата на лицето. Терапията е безопасна и цели премахване на бръчки, петна, белези от акне, изравняване на тена. Що се отнася до дълбокия химичен пилинг то това е една по-особена терапия, с която се атакуват по-дълбоки белези. Цената на този вид химичен пилинг е по-висока, но и възстановителния процес е много по-дълготраен, тъй като се прилага фенол.

Преди да решите на коя от терапиите да се подложите задължително се консултирайте с лекарите дерматолози от Мирабел Бургас, които след преглед могат да предоставят тази подмладяваща терапия, която е оптимално ефективна за вашия тип кожа и дерматологични особености.