Има ли причина да инвестираме в модерен шкаф за обувки?

Още щом се приберете у дома обръщате внимание на обстановката, която ви посреща в коридора. Хората често не отделят нужното внимание при оформяне на интериора тук, а той е определящ за комфорта на цялото семейство. Имате възможност да направите обстановката по уютна и приятна, като изберете подходящ шкаф за обувки. Виж тук новите модели в каталога на магазин Венус. Те се отличават със своята качествена изработка и с множеството удобства, които предлагат.

Защо да подменим старата мебел в нова и по-функционална?

През последните години мебелното производство претърпя редица промени и днес обзавеждането изглежда доста осъвременено. Благодарение на това, интериорът може да стане не само практичен, но и изключително стилен и елегантен. Актуалните шкафове за обувки са съобразени с разнообразните потребности на хората. В някои семейства е нужно да има голямо пространство за съхранение и те дори купуват два различни варианта шкафа.

Другаде пространството не позволява инсталиране на обемна мебел, затова се търси функционалността и се избира артикул с различни възможности. Шкафовете за обувки могат да имат различно приложение като например да са и пейка за настаняване. Тези модели са харесвани от всички хора, защото предлагат голямо пространство за подредба на обувките както и комфортна зона за сядане. В горната част имат инсталирани меки възглавници, тапицирани с изкуствена кожа. Тези мебели ще направят коридора да изглежда много по-симпатично и да бъде максимално удобен. Днес от магазин Венус ще ви представят точно такъв модел. Шкаф за обувки Рени – Сонома тъмна:шкаф пейка

  • шкаф за обувки „Рени“ е оборудван с две вратички и рафтове;
  • могат да се поберат от 8 до 12 чифта обувки;
  • за изработката на шкафа се използва ПДЧ 16 мм.

Практично обзавеждане с чиято помощ бързо ще оформите красиво интериора и ще си гарантирате много допълнително удобства.

От какви материали да бъде направена новата мебел?

Щом инвестирате в съвременно обзавеждане за коридора, трябва да проверите какви материали е използвал производителят. Очаквате от този артикул да е достатъчно здрав и да ви предлага дълга и безпроблемна експлоатация. Съветваме ви да се насочите към изделия изработени от естествена дървесина, MDF или ПДЧ материали. Те ви гарантират надеждност във времето.

Заслужава си да отделите по-голяма сума, за да вземете дизайнерска мебел, която не би ви създала никакви проблеми, относно своята поддръжка и метод на съхранение. Вижте тук продуктовия каталог и всички актуални оферти. Научете подробности за техните характеристики. Така ще вземете информирано решение и ще останете доволни от покупката.