Каква е функцията на надстройката за спалня?

Почти всеки се е сблъсквал с дефицит на пространство и свободно място по шкафовете в дома си. Това е наистина много неприятно явление, особено когато имаме 4-членно семейство, а всеки един от тях иска свое собствено кътче, което да използва за съхранение на личните си вещи и дрехи. За съжаление обаче, няма как да осигурим на всеки един член от семейството ни отделен гардероб, или пък стая… Ако имаме две деца, най-често ги отделяме едно общо помещение, а те от своя страна делят един гардероб, та дори и скрин. Много често това става повод за дрязги между децата ни, които по какъвто и начин да се опитваме, не можем да разрешим мирно. Освен ако не купим надстройки за гардероб, които ще ни позволят да осигурим за себе си и останалите членове от семейството повече място, което да използват както намерят за добре!

шкаф с дрехи

Надстройките за спални са чудесно решение за дефицита на място у дома, също както и когато гардеробите ни са вече препълнени с всякакви вещи, които не знаем къде да сложим… С подобно решение не само, че няма да мислим в коя точно част от жилището ни да денем тази мебел, но и дори ще сме благодарни, че някой някога е намерил такова умно решение като поставянето на надстройки директно върху вече наличния гардероб… Ако например имате доста завивки, които се чудите къде да приберете, защото зимата си е вече отишла и нямате повече нужда от тях, се замислете дали не е добре да си купите надстройка за гардероб и именно там да поставите всичко, което вече не ползвате, но така или иначе Ви е нужно за в бъдеще… Няма да сгрешите, повярвайте ни. Също както няма да сгрешите и ако посетите магазин Венус и купите това допълнение за спалня от там. Решенията, които ще намерите силно ще Ви впечатлят, също както и ще Ви накарат да се замислите защо по-рано не сте се възползвали от тази страхотна алтернатива, която определено си заслужава и то във всяко едно отношение!

Повечето гардероби се изработват в посока по-голяма широчина и дълбочина, отколкото височина. Надстройките се поръчват допълнително, въпреки че има и някои готови решения с такъв дизайн. Ако нямате широка спалня, в която да поставите четирикрилен гардероб и сте принудени да се задоволите с по-скромно решение, си поръчайте допълнителна надстройка и работете посока височина. Тя ще Ви даде шанса да съхранявате повече лични вещи, дрехи, също както и спално бельо. Какво по-хубаво от това за всяка домакиня!