матрак силвер

Защо да изберем нов модел еднолицев матрак

Хората отделят много от времето си да намерят подходящата мебелировка за своя дом и да направят интериора уютен и красив. Също така е необходимо да се избере и качествен матрак за спалнята, защото той играе съществена роля в нашето ежедневие. Виж повече за различните модели еднолицеви матраци, които се отличават с качествена изработка и изключително достъпна цена. Сайтът на мебели Venus.bg ви предлага широка гама от модели, които ще направят ежедневието ви по-спокойно и удобно. На време трябва да прецените кога старият модел е за смяна и да не изчаквате с тази важна покупка.

Причини да предпочетем еднолицевия модел

Винаги е хубаво да сме запознати с характерните параметри които притежават вещите, които ще поставим в дома си. Еднолицевите матраци са добър избор, защото не се налага да изразходвате много средства, за да получите нещо качествено и подходящо за употреба. Вижте повече за артикулите в каталога на търговеца. Тези видове имат вградена рамка, която не трябва да бъде купувана отделно. Благодарение на нея веднага ще може да използвате артикула без допълнителни инвестиции. Вижте повече как изглеждат рамките. Основно удобството по време на сън зависи от пълнежа който е вложен в еднолицевия матрак. Разбира се той не се състои само от един материал, а от разнообразни и висококачествени. Цената на моделите се определя и от материалите, които са вложени в направата им. Вижте повече характеристики описани под изображенията. Пружините могат да бъдат покет или бонел, понякога присъства мемори пяната, пенополиуретанът дунапрен и други.

Как да изберем съответния модел

Еднолицевият матрак задължително трябва да подхожда като размер на съответното легло. Твърдостта с която е направен също е от значение, защото тя основно е опората на тялото по време на сън. Вижте повече подробности за тези параметри в сайта. Venus.bg ви предлага един от моделите. Еднолицев вариант Каспия Нормал вижте повече за него:матрак каспия

  • Класически еднолицев анатомичен матрак с Бонел пакет от спирални двойно конусни пружини;
  • Метална рамка, OSB дървесна плоскост и калъф;
  • В ъглите на рамката са монтирани трупчета за захващане към повдигащ механизъм;
  • За придаване на допълнителна здравина и комфорт на конструкцията от всички страни е поставена стабилизираща рамка от KOVAFOAM.

Добър пример за това колко много може да ви даде модерния модел. Прецизната изработка е гаранция, че ще използвате дълго време новата вещ. Не отлагайте смяната на износения матрак с нов, защото това влияе на здравето ви. Вижте повече за различните модели в каталога и направете правилен избор онлайн.