еднолицев матрак

Да изберем ли нов модерен еднолицев матрак?

Съвременните матраци са много добре изработени и в състава им влизат редица качествени и иновативни материали. Когато ви предстои да купите нещо подобно за спалнята, първо трябва да направите кратко проучване и да се запознаете с характеристиките на новите артикули. Виж на venus.bg предложенията за еднолицеви матраци, които са много подходяща инвестиция, ако търсите удобство и комфорт. Когато научите подробности за различните продукти ще предпочетете да вземете за спалнята си точно такъв. Онлайн цените са изключително достъпни и винаги може да се възползвате от допълнителните промоции.

Защо да изберем нов еднолицев матрак?

Факторът, който привлича потребителите към подобна покупка естествено е цената. Тези модели са много по-достъпни в сравнение с двулицевите и затова са предпочитани масово от клиентите. Това обаче не е единствената причина, тъй като еднолицевите матраци се отличават с прецизна изработка и предлагат множество удобства по време на сън.

В пълнежа им присъстват качествени пружини, мемори пяна, пенополиуретан и редица други иновативни материали, които в подходяща комбинация създават добра опора на тялото и гарантират качествен, здравословен сън. Предимство на еднолицевите матраци е и наличието на рамка за монтаж, защото ще може веднага да инсталирате покупката си и да я използвате, без да инвестирате допълнителни средства.

Моделите са много разнообразни и най-вече във всякакви размери дори и нестандартни. От Venus.bg днес ще ви представят един от наличните модели. Еднолицев матрак Тея – с 5 зони на комфорт 180/200 – непружинен:матрак

  • еднолицев матрак „Тея“ в размер 180/200 см /предлага се и в други размери/ с 5 зони на комфорт и средна твърдост е удобно решение на изключително достъпна цена;
  • моделът e с пълнеж от два вида пяна с ортопедични и дишащи свойства, осигуряващи правилна стойка на тялото и оптимална температура по време на сън;
  • обвит във висококачествен текстилен калъф.

Добър избор, с който ще оформите спалнята си подходящо, за да си почивате по най-добрия начин. Материалите, от които е изработен моделът се отличават с високо качество и удобство, а средната твърдост като усещане е подходяща за всеки човек, тъй като е универсална.

Как да се грижим и да пазим новата си придобивка?

След като се сдобиете с нещо толкова качествено и важно за вашия живот и ежедневие, трябва да полагате и необходимите грижи, за да ви служи по-дълго. Понеже еднолицевите модели не могат да се използват от всичките си страни ви предлагаме да завъртате артикула понякога в позиция глава-крака. Най-важното обаче е да спазвате идеална хигиена в спалнята, да почиствате и проветрявате редовно, както и да предпазвате повърхността му от образуване на влага.