обзавеждане за коридор

Красиви и неповторими – точно такива са оригиналните портманта в магазин Венус

Още с отварянето на входната врата емоциите, усещането и уюта, който усещаме са показателни за това какво цари в този дом – спокойствие, комфорт, пълна идилия. Кои са онези акценти, които успяват да ни внушат тези приятни чувства? Наистина за много интериорни дизайнери проектирането и реализирането на коридорната обстановка  е сериозно предизвикателство. Причините за това се крият във факта, че не случайно тази зона е наричана визитната картичка на дома. Навярно и вие изпитвате несигурност дали ще се справите с аранжирането на този интериорен кът, какво ще провокирате и дали удобството и комфорта ще възцарят. Точна това ни накара да потърсим някои оригинални портманта, с чиято помощ лесно ще осъществите мечтата си за красив, уютен и гостоприемен дом, показващ своята същност още с отварянето на входната врата.

Как да изберете най-неповторимото портманто

Търсите нещо оригинално, уникално и наистина излъчващо позитивна енергия портманто? За целта не е задължително да селектирате онези мебели за коридор, които са най-скъпи. Има други важни детайли, с Портманто чиято помощ реално ще успеете да осъществите мечтата си за перфектна обстановка на входа на жилището, която да приканва и до говори повече дори без думи:

  • Заложете на светлите тонове на самата мебел;
  • Не пропускайте огледалата, колкото по-големи толкова по-добре;
  • Не избирайте портманто със стандартни форми, а разчупен дизайн;
  • Модулните варианти са добра идея;
  • Не е задължително портмантото да бъде голямо;
  • Мини вариантите са супер елегантни, очарователни и оригинални;
  • Функционалност и практичност.

Всичко изложено до тук има силата наистина да предостави особено добра алтернатива за едно оригинално и модерно обзавеждане на коридор. Ако сте привлечени от модели, които наистина далеч надхвърлят представите ви коридорно обзавеждане ви съветваме да не ги търсите в типичните наземни мебелни магазини. Там няма да се изненадате от някакви креативни и впечатляващи идеи. Различното, оригиналното и красивото ви ново портманто ви очаква в онлайн магазин Венус – решения, които със сигурност ще ви провокират и очароват още от мебелирането на коридора.