плот за вграждане

Кои са причините да замените старите котлони с плот за вграждане?

Предстоящата трансформация и усъвършенстване на кухнята е идеалния повод да се отървете от старите нерентабилни уреди и да се възползвате от моделите за вграждане. До 20 % площ ще ви спестят иновативните решения, което е достатъчно основание да обмислите тази тенденция за оборудване. Обикновено домакинството преди 20-30 години използваше комбинирани уреди като готварските печки, но те изискваха доста площ и освен това поддръжката им налагаше сериозни почистване. Не така стоят нещата с фурните и плотовете за вграждане, които днес разглеждат като едно интелигентно решение за оформянето на съвременна, практична и функционална кухня. И тъй като е важно да се започне отнякъде то ето, че сега имате на разположение някои интересни опции за https://www.mebeliarena.bg/уреди-за-вграждане/плотове-за-вграждане.

Защо да вградите котлоните?

Ще ви направи впечатление, че съвременните котлони някак остават невидими при кухненското оборудване. Те се сливат с термоплота и наистина придават невероятна гладкост и безшевност на съвременната кухня. С основание се примат доста добре от потребителите, тъй като разполагат не само с отлични визуални качества, но са предпочитани що се отнася до това да се гарантира оптимално лек режим за приготвяне на различни ястия.

Вградените плотове са отлични решения за:

 • Малки кухни;
 • Съвременни дизайни;
 • За модернизиране на кулинарния кът;
 • За улесняване на ежедневните занимания;
 • За създаване на по-добра и комфортна атмосфера.

Интеграцията на уреда в обзавеждането в наши дни се приема като правилна стратегия за усвояване на пространството по възможно най-елегантния начин. Именно затова не бива да се пренебрегват онези опции, които ще подобрят кухнята ви и ще я направят много по-приветлива, стилна и уютна.

С акцент към разнообразието

плотСтава въпрос за необикновени котлони. Те не само успяват да се впишат без особени усилия в интериора на новата ви кухня, но налагат една невероятно атрактивна стратегия, която ще направи приготвянето на храна лесно и бързо. Имате дори потенциала да си изберете дизайн и вид на плота, които ще гарантират уникален подход при оборудването.

А класификацията при този тип кухненски съоръжения за вграждане се отнася до:

 • Начин на захранване – могат да бъдат електрически, газови или комбинирани;
 • Контрол на температурата – сензорно или механично;
 • Според броя на нагреваемите зони;
 • Технология на загряване – индукция или стандартна;
 • Екстри и защита;
 • Почистване и други.

Определено има върху какво да помислите с подбора на плот за вграждане. В каталога на онлайн магазин Арена са изложени водещи производители, които показват потенциал да създадат една неповторима, удобно и изключително функционална зона за готвене.