мебели за кухня

Как да обзаведем красива и практична кухня

Щом настъпи времето да правим ремонт в кухнята със сигурност сме изправени пред дилемата, какъв вид обзавеждане да изберем. Кухненската мебелировка се промени през последните години и вече се предлагат изключително стилни и луксозни модели. Те се характеризират с това, че са изработени качествено, съставени са от множество монтирани плътно един до друг шкафове и притежават удобен плот, на който домакинята да подготвя продуктите. За да решим кой от моделите на Мебели Венус е подходящ има определени критерии, които е правилно да бъдат изпълнени. Днес ще поговорим за това, как лесно и бързо да изберем точните артикули.

Какви са правилата при обзавеждане на кухня

За разлика от другите стаи тук е важно най-вече да се чувстваме удобно и да сме заобиколени от точните мебели. Те също трябва да са стилни на външен вид, но преди всичко е важно да са функционални. Ако сме от хората, които прекарват повече време в тази зона най-главното е да си осигурим бърз и лесен достъп до електроуредите и плота.

Тук е моментът да преценим в каква форма ще монтираме шкафовете и къде ще разположим всички важни детайли. Много специалисти твърдят, че г-образните модели са най-удобни, защото разполагаме с комфортен работен триъгълник. Ако помещението не позволява такъв тип монтаж, линейната кухня също ще ни свърши работа. Магазин Венус ни представя примерен вариант. Кухненски комплект Сити 913 – 262 см. – с цял термоплот:кухня

  • комплект „Сити 913“ притежава всичко необходимо за обзавеждането на кухнята;
  • обзавеждането включва – шкафове, чекмедже и отделение за печка;
  • за удобство са добавени – цял термоплот и механизъм за плавно затваряне;
  • моделът е изработен от висококачествено пдч.

Има каталог с избор на цветове, който ще ни позволи по-лесно да интегрираме обзавеждането в дома си.

Основни плюсове на съвременното кухненско обзавеждане

Промяната, която ще направим избирайки нещо подобно със сигурност ще бъде осезаема. Шкафовете, могат да бъдат с добавени механизми за плавно отваряне и затваряне. Това нововъведение би прекратило непрестанното тракане и скърцане на вратички. Плавното и безшумно затваряне е нещо, на което ще се зарадва всяка домакиня. Горният ред ще се разчупи малко с инсталирането на стъклени вратички. Към тях е подходящо да се добави и led осветление. Това са все съвременни подобрения създадени, за да направят стаята по-красива и да ни осигурят удобство и комфорт.

Онлайн лесно могат да се подберат правилните артикули, стига да сме измерили прецизно свободното пространство и да знаем точно какво очакваме от това обзавеждане.