масичка

Как най-лесно да изберем правилната холна маса

Стаята в която прекарваме най-много време когато сме у дома е дневната. Тя трябва да бъде обзаведена с красиви и практични мебели като визията ѝ до голяма степен влияе на нашето настроение. Често пренебрегваме по-малките артикули като холната масичка например, а това е голяма грешка. Тази декоративна мебел има важна роля и трябва да бъде избирана наистина внимателно. От нея зависи финалния щрих, който ще придадем на помещението и това което ще приковава погледите на всички. Мебели Венус са подготвили за вас богат асортимент от всякакъв вид модели холни масички, така че да намерите подходяща за вашия вкус и предпочитания.

Как да изберем стилна холна масичка

Както и при другите мебели които купуваме за жилището си и тук трябва да следваме определени критерии за да открием най-правилния артикул. Винаги размерът и формата на тази мебел трябва да са в синхрон с дивана, защото все пак се поставят пред него. Различните модели ви позволяват лесно да намерите търсения продукт. Когато сте избрали г-образен диван имате повече възможности. Той може да бъде съчетан с кръгла, правоъгълна и дори с нестандартна форма холна масичка. Всеки един от моделите ще изглежда естетично. Ако жилището ви има канапе или класически прав диван ви препоръчваме елегантните правоъгълни модели с плот от закалено стъкло. Те са подходящи при класически и модерен интериор. Венус предлага на вашето внимание един от новите си модели. Стъклена мебел модел DIANA MAX H60 – височина 60 см., MDF – орех:холна маса

  • DIANA MAX H60 в цвят орех – стилен артикул с нестандартен дизайн, подходяща за дневна;
  • С конструкция от МДФ, хром елементи и плотове от закалено стъкло;
  • Практична и красива мебел която ще допълни визията на дома ви и ще ви донесе много удобство.

Това е прекрасен пример за модерна и функционална мебел. Дизайнът е изключително иновативен, а комбинацията между различни материали позволява по-лесно да комбинирате артикула с останалото обзавеждане.

Защо дървеният материал продължава да е желан при холните масички

С времето много неща излизат от мода, но не и естествената дървесина като материал за изработка на мебели. Клиентите отново продължават да търсят холни масички в този стил като често те могат да бъдат заменени с такива от MDF или ПДЧ плоскости които се доближават най-много до дървото. Съвременните модели комбинират в себе си различни материали и предоставят повече комбинативност. Ще откриете варианти при които основата е изработена от дърво, а плота от закалено стъкло или такива с основа от метал и плот от MDF или ПДЧ. Ако ви допадат топлите нюанси и искате да придадете повече уют на хола си трябва да изберете точно такъв тип масичка.