еднолицев матрак

Кой е най-продавания размер еднолицев матрак

Практиката показва, че потребителите са традиционалисти и постоянни в решенията си. Когато става въпрос за оборудване а спалния кът се фокусират върху такива идеи и решения, които наистина са надеждни, здрави и осигуряващи идеални условия за живот. Знаете ли, че размер 160/200 при матраците е предпочитан за еднолицев вариант, а когато се търсят по-малък или по-голям вариант то значително по-популярни са двулицевите. Кои са причините 160/200 да бъде идеалния според клиентите размер за еднолицев матрак? Отговорите ще потърсим в днешната публикация.

Идеалната стабилност

Отличната опора, която ви предоставят еднолицевите матраци наистина не са за подценяване. Когато става въпрос за създаване на комфортна и удобна среда за отдих и почивка е добре да се знае, че вида, качеството и техническите особености на матрака са от съществено значение за постигане на задоволителни условия. В зависимост от типа на леглото и неговите размери винаги е добре да се подходи максимално отговорно и да се приложат принципите за:

  • Издръжливост;
  • Стабилност;
  • Устойчивост;
  • Здравина;
  • Функционалност.

Именно по тези специфични критерии моделите с едно лице показва много добра позиция на пазара. Когато става въпрос за легло с традиционни и предпочитани размери имайте предвид, че цената на подматрачните рамки както и двулицевите матраци е значително по-висока. А това определено оказва влияние върху крайната оферта, която ще платите.

Факт е, че що се отнася до еднолицев матрак с размер 160/200 сега имате на разположение огромен набор от възможности, включително и да спестите до три пъти от цената, която би ви коствала покупката на два отделни продукта.

Време за действие – как да изберем перфектния

матракЯсни са основните размери, но има и други особености и характеристики, върху които е необходимо да се съсредоточите при взимане на крайно решение. Перфектния еднолицев продукт е този, който не само точно ще се адаптира към основата на леглото, но също така отговаря и на следните допълнителни особености:

  • Височината на изделието не е под 20 см, което ще ви предостави още повече удобство и комфорт при използване на легловата зона;
  • Има възможност за сваляне на калъфа, което да ви позволи да поддържате отлична хигиена. Обикновено се пере в пералня без риск от деформации;
  • Рамката е ламелна, благодарение на която ще можете да си осигурите идеална проветривост на пълнежа и няма да се образуват влага и неприятни миризми.

Ето ви още няколко съществени насоки, които да приложите при покупката на матрак с размери 160/200. Заслужава си да сте взискателни предвид ролята на продукта и грижата му вашия спокоен сън.