трапезен стол

Как да обновим трапезарията с помощта на съвременни кухненски столове

Понякога ни се иска да променим визията на някоя от стаите в дома и така да внесем ново и различно настроение. Много лесно ще декорираме стаята в която се храним, ако просто подменим кухненските столове. Те са важен детайл и оказват сериозно влияние на комфорта и удобството по време на хранене, но пък новите модели ще обновят пространството и ще създадат усещане за стил и модерност. Мебели Венус  представят наистина уникални артикули, които със своята прецизна и качествена изработка веднага ще ви впечатлят и ще пожелаете да ги притежавате.

Какъв модел да бъдат новите кухненски столове

Щом търсим нова мебел за дома си естествено е да се съобразим с някой ключови и важни неща преди покупката. Те са свързани разбира се с размера на помещението и модела на кухненската маса. В случай, че сме решили да променим визията и да направим нещо интересно и модерно, може да заложим на ярки цветове и тапицирани столове. Дори масата ви да е класическа в дървесни тонове, няколко стола, които са в интересен цвят ще допълнят артикула и ще създадат ново настроение в кухнята. В каталога на мебели Венус ще намерите елементи изработени в най-различни форми и тапицирани с различни дамаски. Може да изберете еко кожа в различни цветове или текстилна дамаска и нещо по-луксозно като кадифето например. Ограничение в избора няма и от вашия вкус зависи основно как ще декорирате кухнята си.

Качеството на изработка е важно при тази мебел

Кухненския стол е от тези мебели, които трябва да бъдат действително много здрави. Те се използват ежедневно и трябва да предоставят нужната стабилност на седящия. Хубаво е когато основата е изработена или от метал или от естествена дървесина. Това ви дава сигурност до голяма степен. След това трябва да се обърне внимание и на комфорта, а именно под формата на меката част за сядане. Ако прекарвате по-дълго време край масата в хапване и приказки, модел тип кресло, ще бъде най-удачният вариант. Така ще имате опора на кръста и мекота докато сте облегнати. Луксозните и комфортни модели, вече не са запазена марка само за елитните заведения. Те могат да бъдат във всеки дом. Обърнете внимание на модела, които ви представяме днес. Трапезен стол Carmen Colorado:стол

  • Притежава първокласен дизайн и предлага максимален комфорт;
  • Елегантния облик на кухненския стола допълват металните крака, прахово боядисани в черен цвят;
  • Тапициран е с висококачествена дамаска, а гърбът е с еко кожа.

Изберете нещо модерно и иновативно, което ще ви предложи много комфорт и хубави емоции.