беседка

Практичните дворни решения – шатра или беседка

Функционалните решения за двора и градината наистина са невероятно разнообразни  и стилни. Днес само с един клик в любимия си онлайн магазин можете да поръчате градинска шатра, беседка, обзавеждане и аксесоари за свободните открити пространства пред къщата си. мечтата на всеки стопанин е да разполага със свое райско кътче за почивка и отмора, аранжирано и оборудвано с вкус и желание. Днес ще представим две прекрасни идеи, от които и вие можете да се възползвате. Те са практични, модерни, оформят спокоен и релаксиращ кът, който да ползва цялото семейство. Запознайте се с градинските шатри и беседки – решения, гарантиращи пълноценната ви почивка на открито.

Шатрите – достъпни и функционални

По своето предназначение шатрите са временен подслон, който е определят като нещо между палатка и чадър. Те са ефективния избор, ако не желаете да затормозявате откритата зона със съоръжение за целогодишна употреба. Те са:

  • Леки;
  • Преместваеми;
  • Компактни;
  • Могат да се използват при пътуване и къмпингуване;
  • Евтини.

Шатрата е ефективното слънце, ветро и влагозащитно решение ако сте почитатели на планинарството и обичате да прекарвате не малко време сред природата. Така, че ако търсите точно такова решение и за вашия двор или хобита то шатрата е разумния избор.

Беседки – тежката артилерия при градинските заслони

Просторния двор няма как да не бъде аранжиран с романтична беседка. Елегантност, естетика и вдъхновяващо местенце са събиране на цялото семейство. Беседките са съоръжения, които не са от типа преместваеми, тъй като са много по-стабилни от шатрите. Те също са заслон, но здраво стъпил на земята. Често се изработват от камъни, метал, естествено дърво. В дворните места беседките са прекрасно място за пикник на открито и често в тях има обособена зона за камина, в която можете да приготвяте вкусна и ароматна скара. Разбира се, доста повече средства ще се наложи да инвестирате в една беседка в двора, но пък остава удоволствието да я ползвате през цялата година.