шкаф

Как да декорираме коридора с функционален шкаф за обувки

За всеки от нас е важно да обзаведе дома си комфортно и красиво с което ще се почувстваме много по спокойни и релаксирани когато се приберем. Още от входната врата трябва да ни посрещне добра организация и чистота, а това ще се случи само ако подберем подходящия мебели за коридора. Тук е важно да съхраняваме правилно връхните си дрехи и обувки. Практичният венус шкаф за обувки нисък ще ви помогне да подредите по най-добрия начин, без да претрупвате помещението с обемни и тромави артикули. Моделите се изработват от висококачествени материали, за да бъдат здрави и устойчиви във времето и да ги използвате безпроблемно.

Какви са плюсовете на ниските шкафове

Помещението познато като антре е малко и тясно, което го прави и много трудно за обзавеждане. Мебелите трябва да бъдат подходящ размер за да се поберат и в същото време да могат да изпълняват задачата, която се очаква от тях. Шкафове за обувки които са по-ниски лесно ще намерят своето място в пространството и ще ви донесат търсената функционалност. Те обикновено притежават познатите на всички падащи вратички зад които може да подредите поне няколко от любимите си чифта обувки. Подобен артикул би могъл да се съчетае с шкаф тип пейка, който също е нисък, но предоставя възможност да се седне върху него и да се използва когато се приготвяме за излизане. Два такива модела винаги ще ви дадат необходимото пространство за подредба на обувки и ще направят помещението практично и функционално. Магазин Венус представя един от новите си и много удобни ниски модели. Шкаф за обувки Б 3:шкаф за обувки

  • Нисък модел „Б 3“ изработен от ламинирано ПДЧ в цвят дъб сонома;
  • Подходящо допълнение за вашия коридор или антре;
  • Разполага с място за съхранение на чифтове и удобна седалка, както и допълнителен шкаф и чекмедже.

Ниска и комбинативна мебел, която винаги ще може да ви предостави необходимото пространство както и различни допълнителни възможности за съхранение на вещи. Тапицираната възглавничка ви осигурява и място където да седнете.

От какви материали се изработват шкафовете за обувки

Съвременните мебели се правят най-вече от MDF и ПДЧ плоскости, които имат много по-добри показатели и се доближават по характеристики до естествената дървесина. Те са по-евтини като цена, обработват се лесно и могат да се предложат в най-различни цветове. Това дава шанс на клиентите да комбинират безпроблемно мебелите и да направят интериорът в жилището си красив и хармоничен. Разгледайте подробно моделите и се запознайте с начина на изработка, за да поръчате най-добрия за вас.