лято

Спокойно лято в стаи под наем в близост до Созопол. Вижте нашето предложение!

За всеки почитател на най-добрите летни дестинации днес ще обърнем поглед към място, което несъмнено трябва да посетите. Къмпинг Каваците в близост до Созопол е едно уникално и приятно място, което мнозина обичат заради невероятната природа и чистия морски бряг. Близостта до античния град пък дава възможност да съчетаете спокойната почивка с културни мероприятия, с които е известен района. Така, че с наемане на стаи под наем созопол каваците ще направите най-добрия избор за идеалната лятна почивка. Никак не са малко възможностите, които представяме днес. Обикновено, когато търсим подходящото място се съобразяваме с бюджет и интересите на хората, с които ще пътуваме. Независимо дали сте компания от млади хора, търсещи спокойствието и тишината от ежедневия стрес на работното място или пък семейство с две палави малки деца, изискващи непрекъснати грижи, то именно комплекс Мапи е правилното решение за Вас.лятна ваканция

Местоположението. С изключително добра локация, която осигурява на гостите си възможност за вълнуващо пътуване с атракциононо влакче до Созопол. Децата обожават да се возят и да разглеждат забележителностите по време на пътуването. Подарете им това незабравимо изживяване. Освен това комплекса е построен в местност, която се характеризира с невероятно красива природа, съчетаваща планински и морски изглед. Малко са местата у нас, които могат наистина да предразположат туристите към спокойна ваканция и в същото време да се грижат за вашия ежедневен релакс.

Условията. Комплекса предлага съвременни условия за настаняване, чистота, комфорт в двустайни, тристайни и многостайни апартаменти с оборудвано кухненско обзавеждане. Стаите под наем са изключително удобни както за двойки така  за семейства, които търсят домашния уют и спокойната обстановка. Ако децата ви са капризни по отношение на изхранването винаги можете да им приготвите любимата храна. За тези, които искат истински да се насладят на слънчевите лъчи комплекс Мапи предлага разкошен и напълно обезопасен басейн, в който децата да играят, а вие да се излежавате на шезлонга с любимата книга в ръка. Пълна идилия! Как да ѝ устоиш!

Цената. Определено, когато търсите да намете стаи или апартаменти за компанията и семейството си гледате да се вместите в определен бюджет. Комплекс  Мапи, разположен в къмпинг Каваци предлага невероятно примамливи оферти, на които няма как да кажете: „Твърде е скъпо!“. офертите започват с невероятните резервирай десет нощувки, а плати само осем. Какво ще кажете? Предложението наистина си заслужава, нали!  Обикновено, когато наемате стая или апартамент в района на Созопол ще трябва да отделите доста пари, но Мапи предлагат на своите гости невероятни условия на супер изгодни цени за това лято. Не чакайте местата да бъдат изчерпани, резервирайте сега!