спален комплект локсандра

Как да подобрим интериора на спалнята с практичен и стилен комплект

Промяната в обзавеждането винаги е свързана с приятни емоции които ще ни донесат новите мебели и модерният облик на стаите. Не пропускайте да отделите специално внимание на спалнята, която е отговорна за нашата качествена почивка и здравословен сън. Елементите които са включени в нейния интериор са добре познати, но все пак правилното им съчетание ще направи помещението красиво и практично. Мебели Венус ви препоръчват готовите комплекти, защото с тяхна помощ ще организирате много по-бързо жилищната среда и тя ще бъде с дизайнерски облик. Различните модели и цветове са предпоставка да намерите любим за себе си.

Защо да се доверим на готовите комплекти за спалня

В забързаното и изнервено ежедневие обикновено търсим възможност да спестим от свободното си време, за да го прекараме по най-приятния начин. Ако ни предстои да купуваме мебели за дома си и трябва да ги търсим един по един това ще отнеме много ценен ресурс, който може да бъде вложен другаде. Спалните комплекти са решението с което избираме веднъж, а получаваме цялостен интериор който да използваме веднага. Те включват – голямо и удобно легло, красиви декоративни нощни шкафчета, гардероб с достатъчно полезно пространство, а понякога и скрин. Всичко е комбинирано в невероятен синхрон, а от нас се иска просто да измерим пространството и да изберем подходящ комплект като размер и дизайн. Венус препоръчва следния елегантен модел. Луксозен спален комплект MATRIX BIANCO 160/200 с LED осветление – Бял:спален комплект

  • „MATRIX BIANCO“ – комплект от луксозни мебели за обзавеждане на Вашата спалня, изработен от качествени материали;
  • Разполага със спално легло с висока тапицирана табла, подходящо за двулицев матрак с размери: 160/200 см;
  • Голям гардероб с пет врати и LED осветление, едната огледална;
  • Добавени са две нощни шкафчета с по две чекмеджета;
  • Скрин с три чекмеджета и огледало.

Белият цвят винаги изпъква и прави помещението по-голямо и светло. Красивата вариация ще ви позволи да се чувствате удобно и да се наслаждавате на качествена почивка.

Кои цветови комбинации са модерни и търсени

Забелязва се тенденция при която клиентите предпочитат светли и свежи цветове за своите спални комплекти. Модерните мебели обикновено имат и завършващо гланцирано покритие, което създава усещане за лукс и висока класа. Бяло в комбинация с друг цвят или нежни дървесни тонове са най-добрият избор, ако искате стилен и съвременен интериор. Тези цветове оптически увеличават помещението и въпреки, че мебелите които са включени са доста обемни това не се натрапва и не дразни. Всички артикули изглеждат красиви и елегантни по един специален начин.