С какви мебели ще направим спалнята уютна и комфортна?

Една от най-важните стаи във всеки дом естествено е тази, в която спим и си почиваме. Това помещение е по-различно от останалите, тъй като в него не влизат външни хора. Интериорът може да бъде изцяло по наш вкус, така че да ни предразполага към приятна и комфортна почивка. Мебелите, които трябва да присъстват задължително са няколко и всички ги познаваме, но да бъдат съчетани правилно не е толкова лесно. Поради тази причина от интернет магазин https://www.venus.bg/спални/спални-комплекти предлагат перфектни готови решения. Комбинациите, които ще срещнете в каталога са професионално съчетани и само с една покупка получавате необходимите вещи, за да създадете мечтаната атмосфера.

Защо да се доверим на готовите спални комплекти?

Ако ви се струва, че е лесно да намерите точните мебели за спалнята, ще се изненадате, че комбинацията на елементите е действително сложна. Всеки артикул трябва да подхожда на другия по редица критерии, а това отнема време и финалният резултат не е гарантиран.

Точно затова търговците представят готови комплекти с включени необходимите неща, за да се настаните на момента и да имате една приятна и комфортна атмосфера. Тези комбинации могат да включват легло, гардероб и нощни шкафчета, които разбира се са изработени на модулен принцип. Това дава голяма свобода на клиента, който може в зависимост от личните си предпочитания и пространството с което разполага, да избере повече или по-малко елементи.

От Venus.bg ще ви представят един конкретен модел и неговите характеристики. Спален комплект Сити 7000 – 160/200 см. Орех адмирал:мебели за спалня

  • „City 7000“ е спален комплект, съставен от: легло с табла;
  • две нощни поставки и повдигащ механизъм, предоставящ достъп до подматрачното пространство;
  • трикрилен гардероб с огледало, лост и рафтове;
  • скрин с три чекмеджета;
  • комплектът се изработва в различни цветове.

Разгледайте снимките на представената композиция, за да си представите по-ясно, как може да разположите мебелите в стаята.

Защо е важно да не пропускаме нощните шкафчета?

Ще забележите, че дори в най-минималистичните комплекти за спалня са включени нощните шкафчета. Те са невероятно важен елемент от интериора, защото визуално създават една завършена обстановка, която е и многофункционална. Винаги ще има къде да поставяте различни важни неща в близост до вас докато спите. Постоянно сме свързани със своите телефони, така че е добре точно в тази зона да предвидите и контакт, в който да включвате зарядното си. Модерните нощни шкафчета не са просто поставка а мебел, която понякога е снабдена с рафтове, чекмеджета и различни ниши, в които да съхраняваме личните си вещи. Дамите могат да подреждат там парфюми и козметика, ако нямат отделна тоалетка.