мебели за коридор

Защо да изберем вертикален шкаф за обувки

Има мебели, които са изключително полезни. Искаме да имаме такива с по-големи размери, тъй като презумпцията е за това, че се предлага повече възможност за събиране на вещи в тях. Такава е и ситуацията с шкафовете за обувки. Те са изключително практични и полезни, но за жалост не винаги разполагаме с достатъчно пространство, в което да разположим оптималния вариант. Как да си осигурим повече площ за любимите обувки, както и тези на нашите близки? Къде да обособим зона за чистите пантофи? Следва да ви разкрием тайната на най-добрия и с огромен обем шкаф за обувки.

Не по хоризонталата, а по вертикалата

Казахме, че коридора винаги е доста ограничен спрямо размерите, а това предполага да се избере минималистично портманто или антре, което да ползваме за връхните облекла и обувките. Не е много приятно да оставите обувките пред вратата и да ги събуете в коридора. Купчините, които се образуват не са в потенциалната представа за подредба на добрата домакиня. Решението? То е тук и ви очаква. Вертикален шкаф за обувки… звучи интересно, нали! Когато изберете висок, а не широк шкаф това на първо място ви спестява страшно много пространство. Но не само това са предимствата на един такъв вертикален шкаф.Шкаф за обувки

Идеите и дизайните на тези модели дава оптимална възможност за:

  • Всеки член на домакинството си има своя зона за подредба на обувките;
  • Не се смесват обувките за навън и тези, които се ползват в дома;
  • Можете да съберете повече обувки отколкото изобщо сте очаквали.

Тези варианти шкафове освен, че са проектирани да заемат по-малко пространство разполагат и с механизми, които позволяват всеки чифт да бъде поставен в специално отделение. Това е една страхотна организация за обувките на четиричленно семейство, така че ако търсите оптимален вариант да се справите с хаоса в коридора вече знаете как да го постигнете.