спалня

Знаем ли как лесно да изберем ново обзавеждане в комплект за спалнята?

Промяната на мебелировката в един дом винаги е свързана с редица вълнения и притеснения. Важно е да намерите подходящи артикули, които да ви създадат достатъчно удобство в съответното помещение и то да стане по-красиво и уютно, отколкото е било преди ремонта. Ако имате желание да направите промяна в обзавеждането на спалнята, ще ви предложим да се насочите към готовите спални комплекти на магазин https://www.venus.bg/. Те са съчетани професионално от производителя и не е пропуснат нито един от модулите, отговарящ за вашия комфорт по време на почивка.

Кои са стъпките при избор на точното обзавеждане за спалня?

Няма нужда да хабите нерви и време, когато търсите мебели, защото в търговската мрежа ще намерите изключително добри оферти. Готовите комплекти за спалня са чудесна възможност да оформите мечтания интериор сами. Няма нужда да наемате дизайнер, тъй като комплектите са направени изключително професионално. Ще изберете точното обзавеждане за спалня, ако се съобразите с няколко конкретни аспекта. На първо място поставяме размерите на мебелите и на помещението. Измерете внимателно свободното пространство, синхронизирайте избраните от вас артикули. Важно е всеки модул да има точно определено място и все пак да остане зона, през която да преминавате спокойно.

Не е нужно да претрупвате с излишни мебели понякога и по-малкото са достатъчно функционални и комбинативни. На второ място поставяме дизайна и цвета на спалния комплект. Открийте вариант, който ви допада и ви харесва като излъчване, защото ще го ползвате по-дълго и не трябва да ви омръзва. Тук бихте могли да се съобразите с нюанса в който са боядисани стените, с цвета на килима и пердетата. От Venus.bg препоръчват – Спален комплект Виена 2 – 160/200 см, Тъмна сонома / Тъмно капучино:спално обзавеждане

  • комплект „Виена 2“ включва легло подходящо за еднолицев и двулицев матрак, като за двулицевия е нужна допълнителна подматрачна рамка с височина до 4 см;
  • оборудвано е с амортисьорен механизъм за повдигане на матрака;
  • гардероб с четири врати и две нощни шкафчета с LED RGB осветление;
  • в изработката му са вложени съвременни висококачествени материали, които гарантират дълготрайно ползване;
  • по желание може да закупите скрин с четири чекмеджета и огледало за допълване в интериора.

Модерни мебели, включващи много удобства. В сайта онлайн може да разгледате още много интересни и функционални предложения.

Защо е важно да използваме в интериора практичните нощни шкафчета?

Тези малки и красиви мебели понякога остават в страни от вниманието, но тяхната роля е изключително важна за комфорта на семейството. Близо до леглото трябва да имате подходяща мебел, на която да оставите телефона си, чаша с вода, книгата която четете или нещо друго. Нощните шкафчета изпълняват перфектно тази функция, а освен това хармонично допълват визията на леглото. Тяхното присъствие се явява и балансьор между обемните мебели, които са налични в комплекта.