легло

Тапицираните спални – кралски лукс и неповторим комфорт

Популярните напоследък легла, облечени с дамаска притежават действително здрава и стабилна структура. Те предоставят на хората, които ги използват комфорта на меката мебел във вид на креват. Почитателите на луксозните артикули, винаги биха ги предпочели пред стандартно изглеждащите спални. Конструкцията е изцяло облечена в дунапрен и покрита с красива дамаска. Впечатляващата тапицирана спалня Венус е  ключът към вашето удобство и комфорт в зоната за сън. След като научите някой подробности за тези модели със сигурност ще си дадете сметка, че те са по-усъвършенствани от старите и ще ги предпочетете.

Защо да изберете модел тапицирана спалня от Венус

Първото, което ще ви привлече към този тип легла е луксозното излъчване, което се забелязва от пръв поглед. Поставяйки тапицирана спалня в помещението, то придобива съвсем друг облик и тя става център на вниманието. Освен визуалното съвършенство предложените модели се отличават с много устойчива и надеждна конструкция, която обикновено е изработена от MDF, ПДЧ или естествено дърво. Всеки детайл по леглото е облицован с мек дунапрен и облечен в красива дамаска по ваш избор. Голямата и здрава табла ви осигурява перфектно удобство, докато сте в седнало или полулегнало положение. Повечето тапицирани спални, които ще срещнете в каталога на Венус притежават повдигащ амортисьорен механизъм и удобна ракла под матрака. Тези функционалности ще ви помогнат с едно движение да приберете завивките, одеялата и други неща. Причините да изберете тези модели кревати са много и все категорични.Тапицирана спалня

Тапицирана спалня Мадрид с избор на дамаска – 164/190 от Венус:

  • Меката и красива табла притежава декоративни елементи и е 9 см. дебела;
  • Моделът е изработен от висококачествено ПДЧ, като са налични обемни царги с дебелина 4 см;
  • Снабдена и с повдигащ амортисьорен механизъм.

Да притежавате тапицирано легло не е въпрос на глезотия, то е мебел която със сигурност ще допринесе за вашето приятно и спокойно ежедневие.