трайно обезкосмяване

Трайно обекосмяване на лице и тяло с революционната лазерна технология SHR от Мирабел Бургас

Нежеланото окосмяване по тялото може да се третира по различни начини. Много голям процент от дамите от Бургас споделят, че са преминали през всякакви трикове и методи за справяне с този деликатен казус. Очакванията им за жалост не винаги са били оправдани и резултатите са били доста незначителни и незабележими. И все пак има ли трайно решение за кардиналното отстраняване веднъж завинаги на окосмяването? Въпросът е от най-дискутираните в социалните мрежи и всъщност конкретни отговори е трудно да се намеря. Днес ще ви запознаем с клиника по естетична дерматология, в която освен професионални услуги по подмладяване можете да се възползвате и от един от най-ефективните методи, а именно лазерното епилиране.

Какво представлява лазерната епилация – полезно от клиника Мирабел

Сигурно сте ползвали в някои от професионалните центрове за лазелна епилация така наречените IPL технологии. Това са ефективни уреди, които излъчват кратки импулси, които директно атакуват фоликула на косъма. Ролята на този импулс и излъчената енергия е да забавят растежа на косъма, да го направят по-нестабилен, по-светъл и тънък.  Тази терапия наистина набра доста висока популярност през последните години и се приема като една от ефективните в борбата с досадните косъмчета по тялото.

Мирабел представят епилация с лазер Бургас с революционен подход, а именно Super Hair Removal т.е. технология за трайно обезкосмяване със зашеметяващ ефект. Въобще не е пресилено това твърдение, защото SHR епилацията с лазер е фокусирана върху:

 • Безболезнено премахване на нежеланото окосмяване;
 • Комбинира се пулсова и лазерна технология за оптимални резултати;
 • Процеса е по-бавен, но значително по-ефективен;
 • Напълно безопасна техника, при която се ползват тридиодни технологии;
 • Не се повлиява ефекта от цвета на косъма както обикновено се получава с други епилиращи уреди;
 • Приложим е метода целогодишно, а не само през зимата;
 • С доказана ефективност е както при мъже така и при жени;
 • Подходящ е за всякакъв вид кожа дори и такава със скорошен тен.

В клиника за естетична и клинична дерматология Мирабел Бургас можете  да се възползвате от най-иновативния и доказано ефективен метод за епилация с лазер. Решение срещу нежеланото окосмяване има и то ви очаква в ръцете на квалифицирани дерматолози с доказан опит.

Приложимост на метода за окосмяване на лицето

Един от доста сериозните проблеми на дамите с хормонален дисбаланс е окосмяването н а лицето. лазерна епилация на лицеНеприятно и намаляващо самочувствието, увереността и създаващо предпоставка за депресивни състояния – това са заключение на психолози, които са направили научно проучване върху това как окосмяването по лицето влияе върху емоционалната стабилност на жените.

За да не ставате част от статистиката е време да се възползвате от лазерна епилация на лице Бургас в Мирабел. SHR методиката, която се прилага е съпоставима с кожата на цялото тяло, включително и на лицето. Положителните качества, които правят този лазерен способ за трайно обезкосмяване на лице се дължат на:

 • Кратките процедури

Не е нужно до мине година за да забележите резултати от третирането по метода на този революционен метод;

 • Напълно безболезнено и безопасно

Нежната кожа на лицето се нуждае от специално внимание и прилагането на епилация с SHR технология няма доказани странични ефекти;

 • Кожата на лицето се третира със специален накрайник, който улавя дори трудно достъпни зони като например разстоянието между веждите;
 • Както при прилагане на метода за тяло и тук ефективността при кожа с тен на лицето е доказана.

За да бъде оптимално дълготраен резултата от SHR терапията за обезкосмяване от Мирабел Бургас съветват да не пропускате поддържащите процедури на 4 или 6 месеца, които се оказват особено ефективни за постигане на желаната гладка и нежна кожа без досадни косъмчета, които да повлияят на доброто ви самочувствие. Лазерната епилация е технология, която подлежи на усъвършенстване. Най-новата апаратура за постигане на фантастични резултати ви очаква в Мирабел Бургас за да се отървете веднъж завинаги от окосмяването.