диван

Какъв диван да изберем от онлайн магазин?

Все повече хора предпочитат да купуват мебели през интернет платформата, защото именно там откриват и най-голямо разнообразие. Специално внимание се отделя на всекидневната, тъй като тя е любимо помещение за цялото семейство. Всички мебели тук, трябва да си подхождат и да бъдат функционални. Отделете необходимото внимание, да намерите най-правилните артикули и ще създадете една уютна атмосфера. Мебели Венус препоръчват актуалните модели дивани, които предлагат множество екстри и удобства. Качеството на изработка е на много високо ниво, а в сайта са представени различни производители. Това е шанс, повече хора да открият вариант подходящ за техния дом.

Какви са характеристиките на съвременните дивани?

Когато купувате подобна мебел е от значение да познавате добре нейните възможности. Диваните се изработват да бъдат максимално комплексни и да се използват по различни начини в ежедневието. Артикулите са снабдени с разтегателен механизъм, ракли под седалките. Могат да имат и релакс функция, както и други екстри. За да откриете точния модел за вашето жилище е добре да знаете, колко голям трябва да бъде той.

Не прекалявайте с размера, защото има опасност да не остане свободно пространство за преминаване в стаята. Онлайн ще намерите различни дизайни и стилове, като се открояват функционалните ъглови дивани предлагащи комфортна лежанка. Достъпните канапета както и линейните дивани също продължават да бъдат желани от хората, те изглеждат красиво и ще ви създадат необходимото спокойствие. Магазин Венус ще ви даде информация за следния модел. Модулна ъглова конфигурация Премиер 1:модулен диван

  • модулен ъглов модел „Премиер 1“ състоящ се от три части – диван двойка, ъгъл и лежанка;
  • изработен от дървена конструкция, подсилена с метални рамки, предотвратяващи скърцания, счупвания и несигурност при ползване;
  • с класически механизъм за сън с дебелина на матрака 10 см;
  • моделът се предлага в различни дамаски, които ще Ви помогнат да го съчетаете с интериора на Вашия дом.

Елегантен и стилен модел, гарантиращ безпроблемна и дълга експлоатация.

Какъв цвят тапицерия да изберем?

Едно от най-важните решения, които трябва да вземете при покупката на мека мебел е видът и цветът на тапицерията. Производителите предлагат богати каталози, от които да изберете. Цветът трябва да подхожда на помещението което декорирате, както и на личните ви предпочитания. Дамаската може да е кожена или текстилна, като и двата материала са достатъчно износоустойчиви.

Цветът на дивана би могъл да бъде неутрален и семпъл, което ще ви позволи при ремонт по-лесно да го комбинирате с останалите мебели и цветове на стените. Другата опция е да изберете ярка и открояваща се тапицерия, която ще превърне меката мебел в централно действащо лице на дневната.