маса

Холни маси за почитатели на нестандартната декорация

Прекрасен хол, стилно изпипан като концепция изисква да се отнесете също толкова отговорно към неговата декорация. А сред най-практичните и функционални такива елегантни решения несъмнено се нареждат именно холните маси. И ако си мислите, че това е задача с която ще се справите супер лесно то сте в огромна грешка. Независимо от това, че са най-малки като размери в холния интериор тези мебели си имат своята съществена роля и предназначение. Точно в това се крие причината днес да насочим погледа ви към холни маси, които определено ще пожелаете да притежавате.

Арт решения за вашия хол

Онлайн магазин Венус ни представя една фантастична колекция от нестандартни маси. Това са продукти, които няма да намерите във всеки мебелен обект. Ролята на творческата изработка на тези маси е провокация към онези от вас, за които избора на качествена мебел зависи основно от това наистина да се потопим в тайнството на екзотиката, иновациите и креативността. Ето ги и тях:

  • Laden – холни маси, които са композиция между метал и дървесен плот. Те са фантастичната помощна масичка, която винаги ще бъде до вас и се погрижи за собствения ви комфорт;  холни маси Laden
  • Холна маса Esila- иновативно и нестандартно решение е тази мебел. тя въплъщава в себе си изкуство, феерия и романтика. Изработена е от бял МДФ и плот от стъкло. Прекрасно съчетание, което ще ви допадне като декорация за вашия хол;
  • Firuze – това не е обикновена холна маса. Това е продукт, който съчетава както маса така и няколко табуретки, които могат да бъдат ползвани едновременно както като помощна поставка така и за сядане. Многообразна и атрактивна като дизайн масата за хол ще се съчетае перфектно с вашия холен интериор.

Венус има още доста атрактивни и дори ексцентрични идеи за холни маси. Заповядайте в онлайн магазина и си изберете такава, която наистина ще допринесе за вашия изтънчен и приятен интериорен облик.