маса

Как изглеждат модерните холни маси?

Всеки държи жилището му да бъде обзаведено с красиви и качествени мебели, които са съчетани с вкус. Понякога дори най-дребният детайл оказва влияние на визията и интериора на помещенията. За дневната потърсете подходяща декоративна мебел, която да обогати атмосферата. Не винаги е удачно да бъдат подменяни диванът и секцията, но за сметка на това има други детайли в стаята, които ще я направят по-интересна и оригинална. Мебели Венус холни маси изглеждат красиво със своя дизайнерски почерк. Актуалните модели освен красиви са и достатъчно практични, за да създадат удобство на семейството и на вашите гости.

С какво се отличават модерните холни маси?

Този вид обзавеждане е по-различно от останалите неща, които ви заобикалят, защото освен функционално то е и декоративно. Съвременните холни маси се отличават със своя красив и естетичен дизайн. Те имат различни декорации върху плотовете, богати са на орнаменти и цветове. Лесно ще промените интериора на дневната зона, като инвестирате в качествена и съобразена с останалите мебели холна маса. В момента много предпочитани са многофункционалните изделия, които имат разтегателен плот или механизъм за неговото повдигане. С помощта на този вид екстри бихте могли спокойно да се храните в дневната пред телевизора или да посрещате гости като им сервирате вкусни почерпки.

Впечатление правят още помощните холни маси, които са достатъчно комбинативни и интересни като предлагани удобства и визия. Те включват няколко отделни модула с различни размери, за да се побират един под друг, щом не се използват. Когато са ви необходими могат да бъдат разположени във всяка зона от стаята, а това е и тяхно основно удобство. От сайта на Венус можете да поръчате – Комплект холна маса с 4 бр. Помощни Paris – Крем / Орех:холни помощни маси

  • „Paris“ е комплект, който съдържа една холна маса с четири помощни;
  • подходящи са за обзавеждането на модерната дневна зона;
  • изработени са със стабилни крака от бук и плотове МДФ.

Луксозно дизайнерско обзавеждане подходящо за всеки съвременен дом. Изключителната визия на тези мебели ще създаде една различна атмосфера около вас и ще ви предостави редица удобства.

Какви материали се използват за изработката на качествени мебели?

Характерно за производителите в момента е това, че в направата на хубави и стойностни мебели те влагат разнообразни материали. Отново ще намерите артикули, в които присъства доказаната с времето естествена дървесина, но също така много се ползват MDF и ПДЧ плоскостите. Други интересни изделия включват в конструкцията си метал, който също е гарантирано устойчив както и закалено стъкло. Комбинацията между различни материали ви осигурява прекрасно изглеждащи и качествени мебели.